Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Mи може и аз да съм бил,вчера към 11 и нещо точно там пуснах някой да направи обратен завой но не беше с Алфа а и не помня каква беше колата.

п.п.Дано не си бил ти,че яки вътрешни псувни отнесе завиващия.
    Бях с Уното, черно на цвят ... а храната си беше заслужена, вече си признах че маневрата не беше от най-хубавите .... ако си бил ти, то караше посока паметника Левски и това беше баш по средата на парка

Comment

• Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
      Бях с Уното, черно на цвят ... а храната си беше заслужена, вече си признах че маневрата не беше от най-хубавите .... ако си бил ти, то караше посока паметника Левски и това беше баш по средата на парка
      Олекна ми,не съм бил аз,аз карах от паметника Левски към Ботевградско.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
        Олекна ми,не съм бил аз,аз карах от паметника Левски към Ботевградско.
        Явно не си бил ти ...иначе по темата едно ГТВ си караше айляк по Цариградско към 2 без нещо следобеда и отзад имаше надпис "The Fog", ако не се лъжа ... нещо ръкописно мязяше да е ...

Comment

• Ами поздрав и за червената 156-ца СА77.. с екстремистки лентички вчера в Лозенец. : )
          Last edited by DMS; d.m.y г., 09:19.

Comment

• Черно ГТ на паркинга на CCS ... ме позна макар и без стикер
            „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• Днес вечерта около 19 часа пред кръчмата на Пахис Бийч в Тасос - 147-ца от контингента на Бобо (с екстремистки лентички на номерата).

Last edited by pinko; d.m.y г., 23:46.
              Volvo XC90 D5 '06
              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                Днес вечерта около 19 часа пред кръчмата на Пахис Бийч в Тасос - 147-ца от контингента на Бобо (с екстремистки лентички на номерата).

Баси,тоя по-гадни джанти не можа ли да намери?
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Вчера на Бачковския манастир една зелена 156-ца с пейка на багажника.

По-късно по магистралата страхотна синя Жулиета (от тези, със задно )
                  Subaru Legacy 3.0R
                  Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                  sigpic

Comment

• По-късно по магистралата страхотна синя Жулиета (от тези, със задно

Жулиетата беше страхотна и макар и дегизиран с Опел Зафира не се стърпях и поздравих водача й.

Comment

• Вчера следобед на отсечката Пловдив-София по магистралата карахме доста време с черна/тъмно синя 166-ца СА8436... или нещо такова. Бяхме малко дегизирани със сиво пежо 407
                      http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                      159 1.9JTDm
                      156 1.8TS ...exxxx
                      145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщение
                        ......По-късно по магистралата страхотна синя Жулиета (от тези, със задно )
                        Това е бил Пешката - pe6kata212
                        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Вчера около 20.30 колегата "136" със 159ТИ, колата е УНИКАЛНА на живо, свалих да му дам от единя прозорец флайер-че за фест-а и човека се представи, обаче аз от красотата на 59-ката забравих да се предсравя ... колата определено изпъква в задръстване на фона на прашните е-класи,пасатчета, хиксове и масата МПС-та !!!
                          ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• В понеделник тази седмица към 10-10.20ч.....Суска се беше разплул в тъмносиня 156-ца и прекоси бул. България, движейки се по бул. Г. Делчев посока южният парк....
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Mury, засечен да си купува биричка във Фантастикото на красно село
                              Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection

Comment

• Видях днес една алфа 156 по Хр. Колумб/Ал. Малинов.
                                Отличителни белези - жълти фарове ... вероятно ксенон 3000к. Не харесвам жълти фарове но това изглеждаше добре.
                                И все пак не можах да разгледам добре, защото щях да се разбия в един, който беше дал десен мигач но за сметка на това рязко смени една лента в ЛЯВО.
                                ...

Comment

Working...
                                X